Hoitopalvelut

Tarjoamme HUS Helsingin yliopistollisen sairaalan kokeneiden erityisosaajien vastaanotto-, tutkimus- ja toimenpidepalveluita yksityisesti.

Meille voit hakeutua suoraan ilman lähetettä, mutta myös toisen lääkärin lähetteellä.

Alta löydät listan hoitopalveluistamme. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään, ellet löydä hakemaasi, tai et tiedä, mihin erikoisalaan tarpeesi liittyy.

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-15 välisen ajan numerossa 010 328 1900 tai asiakaspalvelu.

Korva-, nenä- ja kurkkutaudit – pään ja kaulan kirurgia

Vastaanotoillemme voit hakeutua, kun sinulla on korviin, nenään ja sen sivuonteloihin, suuhun, nieluun, kurkunpäähän tai kaulaan kohdistuvia erikoisasiantuntemusta edellyttäviä ongelmia.

Lasten astma ja allergiat

Koronavirusepidemiasta johtuen palvelutarjontamme on tällä hetkellä supistettua. Tarjoamme rajoitetun määrän vastaanottoja (myös puhelin- ja etävastaanottoja) sekä vastaanotoilla tehtäviä pientoimenpiteitä. Tiedustele lisää asiakaspalvelustamme 010 328 1900 *…

Nefrologia

Munuaissairauksien tutkimus ja ei-kirurginen hoito. Kauttamme yksittäisiä dialyysihoitoja.

Sarja-TMS

Annamme sarja-TMS -hoitoa voimakkaasta hermosärystä kärsiville potilaille.

Tutkimukset

Tuotamme kattavien ja laaduk­kaiden perus­tut­ki­musten lisäksi erityis­osaa­mista ja –tekniikkaa edellyt­täviä tutki­muksia. Tutki­muk­sissa hyödyn­nämme HUSLABin ja HUS Kuvan­ta­misen palve­luita. HUSLAB on Suomen johtavan kliinisten labora­to­rio­pal­ve­lujen tuottaja,…

Urologia

Yleisimmät urologiset sairaudet ovat eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu ja eturauhassyöpä. Hoidamme myös munuaissyöpää.