Yhteystiedot

Asiakaspalvelu ja puhelinvaihde puh. 010 328 1900

Asiakaspalvelu ma-pe klo 9-15
Puhelinvaihde  ma-pe klo 7-20

Koronavirustilanteen vuoksi asiakaspalvelussamme voi olla ajoittaista ruuhkaa. Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman pian. Ruuhkatilanteissa puheluihin vastaa puhelinvaihde, joka välittää halutessasi soittopyyntöjä ja viestejä.

Fax:      09 454 4104
Email:  info@hyksinoy.fi
Salattu sähköpostiyhteys: Turvaposti

Palvelemme etänä, toimistomme on suljettuna

Suojellaksemme asiakkaitamme ja työntekijöitämme palvelemme etänä, toimistomme on suljettuna. Asiakaspalvelupuhelimemme on avoinna normaalisti arkisin kello 9.00-15.00, autamme sinua mielellämme numerossa 010 328 1900. Pakettitoimitukset voit toimittaa vahtimestarille Tukholmankatu 2U-rakennuksessa.

Tietoa koronaviruksesta ja vastaanotolle/hoitoonhakeutumisesta asiakkaillemme tästä.

 

Turvaposti luottamuksellisiin sähköpostiviesteihin

Pyydämme lähettämään luottamukselliset asiat, kuten potilas- tai henkilötietoja sisältävät viestit ja muut arkaluontoiset tiedot Turvapostilla. Valitettavasti emme lakisääteisistä syistä voi vastata tavalliseen sähköpostiin, joka sisältää potilas- tai henkilötietoja. Sähköpostiviestin luottamuksellisuutta ei voida taata sen kulkiessa avoimessa tietoverkossa.

Huom! Jos otat ensimmäistä kertaa yhteyttä HYKSin Oy:n asiakaspalveluun, muistathan ilmoittaa myös matkapuhelinnumerosi turvapostiviestissä, jotta voimme lähettää salasanan vastatessamme viestiisi.

Ohje Turvapostin vastaanottamiseen.
Ohje Turvapostin lähettämiseen.

Lisätietoja Turvapostista löydät palvelun tuottavan tahon verkkosivuilta.

Toimiston käyntiosoite

Muutamme Ortoniin Ruskeasuolle 29.5: Tukholmankatu 10, 00280 Helsinki

Ajanvaraus

Vastaanottoajan voi varata puhelimitse, nettiajanvarauksen tai Turvapostin kautta. Osa lääkäreistämme ei pidä jatkuvaa vastaanottoa, jolloin asiakaspalvelumme sopii vastaanottoajan erikseen.

Vastaanottoajan peruuttaminen

Vastaanottoaika tulee perua viimeistään 24 tuntia (1 vrk) ennen vastaanottoaikaa, joko puhelimitse, Turvapostilla tai netin kautta varatut ajat nettiajanvarauksen kautta. Laskutamme täyden hinnan myöhästyneistä peruutuksista ja peruuttamatta jääneistä vastaanottoajoista.

Hoitotiedustelu

Hoitotiedustelun voit tehdä puhelimitse tai Turvapostilla. Yleiset, ei potilastietoa sisältävät, palvelutiedustelut voit lähettää täyttämällä alla olevan lomakkeen, sähköpostitse info@hyksinoy.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Puheluhinnat

Kiinteän verkon lankaliittymästä sekä matkapuhelimesta soitettaessa 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.


Voit lähettää asiakaspalveluun tiedustelun tai palautteen sekä jättää soittopyynnön alla olevilla lomakkeilla.

Internetsivujen yhteydenotto- ja soittopyyntölomakkeiden tietosuojaseloste.
*Pakolliset tiedot

  • Tiedustelut ja palautteet
  • Jätä soittopyyntö