Yhteystiedot

Asiakaspalvelu ja puhelinvaihde puh. 010 328 1900

Asiakaspalvelu ma-pe klo 9-15
Puhelinvaihde  ma-pe klo 7-20

Vastaan­ot­toajan voi tällä hetkellä varata puheli­mitse tai Turvapostin kautta. Osa lääkä­reis­tämme ei pidä jatkuvaa vastaan­ottoa, jolloin asiakas­pal­ve­lumme sopii vastaan­ot­toajan erikseen.

Fax:      09 454 4104
Email:  info@hyksinoy.fi
Salattu sähköpostiyhteys: Turvaposti

Kirje- ja pakettitoimitukset voit toimittaa vahtimestarille osoitteessa Orton Oy, Tenholantie 10, A-porras.

Huom: Kelan 1.7.2020 tekemän päätöksen mukaan niistä HYKSin palveluista, jotka tuotetaan HUSin sairaaloissa ei valitettavasti enää anneta Kela-korvauksia.

Tietoa koronaviruksesta ja vastaanotolle/hoitoonhakeutumisesta asiakkaillemme tästä.

Turvaposti luottamuksellisiin sähköpostiviesteihin

Pyydämme lähettämään luottamukselliset asiat, kuten potilas- tai henkilötietoja sisältävät viestit ja muut arkaluontoiset tiedot Turvapostilla. Valitettavasti emme lakisääteisistä syistä voi vastata tavalliseen sähköpostiin, joka sisältää potilas- tai henkilötietoja. Sähköpostiviestin luottamuksellisuutta ei voida taata sen kulkiessa avoimessa tietoverkossa.

Huom! Jos otat ensimmäistä kertaa yhteyttä HYKSin Oy:n asiakaspalveluun, muistathan ilmoittaa myös matkapuhelinnumerosi turvapostiviestissä, jotta voimme lähettää salasanan vastatessamme viestiisi.

Ohje Turvapostin vastaanottamiseen.
Ohje Turvapostin lähettämiseen.

Lisätietoja Turvapostista löydät palvelun tuottavan tahon verkkosivuilta.

Toimiston käyntiosoite

Muutimme Ortoniin Ruskeasuolle: Tenholantie 10, 00280 Helsinki

Ajanvaraus

Vastaanottoajan voi tällä hetkellä varata puhelimitse tai Turvapostin kautta. Osa lääkäreistämme ei pidä jatkuvaa vastaanottoa, jolloin asiakaspalvelumme sopii vastaanottoajan erikseen.

Vastaanottoajan peruuttaminen

Vastaanottoaika tulee perua viimeistään 24 tuntia (1 vrk) ennen vastaanottoaikaa, joko puhelimitse, Turvapostilla tai netin kautta varatut ajat nettiajanvarauksen kautta. Laskutamme täyden hinnan myöhästyneistä peruutuksista ja peruuttamatta jääneistä vastaanottoajoista.

Hoitotiedustelu

Hoitotiedustelun voit tehdä puhelimitse tai Turvapostilla. Yleiset, ei potilastietoa sisältävät, palvelutiedustelut voit lähettää täyttämällä alla olevan lomakkeen, sähköpostitse info@hyksinoy.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Puheluhinnat

Kiinteän verkon lankaliittymästä sekä matkapuhelimesta soitettaessa 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.


Voit lähettää asiakaspalveluun tiedustelun tai palautteen sekä jättää soittopyynnön alla olevilla lomakkeilla.

Internetsivujen yhteydenotto- ja soittopyyntölomakkeiden tietosuojaseloste.
*Pakolliset tiedot

  • Tiedustelut ja palautteet
  • Jätä soittopyyntö