Second opinion eli toisen lääkärin arvio

Potilas tai lääkäri saattaa kaivata hoitomuotojen vertailuun ja hoidon valinnan tueksi toisen lääkärin arviota. Tämä on normaali toimintatapa, joka voi antaa niin potilaalle kuin hoitavalle lääkärillekin arvokasta lisätietoa tai tukea hoitolinjan valintaan.

Toimi näin

Ota yhteys asiakaspalveluumme joko puhelimitse 010 328 1900, sähköpostitse info@hyksinoy.fi. Varaudu toimittamaan aikaisemmat tuoreet tutkimustulokset ja lausunnot joko sähköisesti tai postitse.

Jos tutkimustuloksesi on HUS:ssa, voimme kirjallisella luvallasi pyytää tiedot lääkäreittemme käyttöön. Jos tuloksesi ovat muissa sairaaloissa, pyydä tiedot itsellesi ja toimita ne HYKSin Oy:n asiakaspalveluun.

Helppokäyttöisen Arkkeo-pilvipalvelun kautta voi ladata ja välittää hallussasi olevia potilastietoja (kuvia ja dokumentteja) tietoturvallisesti meille. Ota yhteys asiakaspalveluun (010 328 1900), joka lähettää sinulle sähköisen kirjautumislinkin palveluun.

Kun olemme saaneet tarvittavat dokumentit ja kuvat välitämme Second Opinion-kyselyn sopivalle asiantuntijalle, joka antaa vastauksensa tapauksesta riippuen 1-2 viikon aikana. On mahdollista, että vastaus edellyttää useamman lääkärin mielipidettä, jolloin vahvistamme lääkäreiden määrän ja palvelun hinnan etukäteen.

Second Opinion hintatiedot.