Second opinion eli toisen lääkärin arvio

Potilas tai lääkäri saattaa kaivata hoitomuotojen vertailuun ja hoidon valinnan tueksi toisen lääkärin arviota. Tämä on normaali toimintatapa, joka voi antaa niin potilaalle kuin hoitavalle lääkärillekin arvokasta lisätietoa tai tukea hoitolinjan valintaan.

Toimi näin

Ota yhteys asiakaspalveluumme joko puhelimitse 010 328 1900, sähköpostitse info@hyksinoy.fi. Varaudu toimittamaan aikaisemmat tuoreet tutkimustulokset ja lausunnot joko sähköisesti turvapostilla, faxitse tai postitse, linkki Yhteys-sivulle.

Jos tutkimustuloksesi on HUS:ssa, voimme kirjallisella luvallasi pyytää tiedot lääkäreittemme käyttöön. Jos tuloksesi ovat muissa sairaaloissa, pyydä tiedot itsellesi ja toimita ne HYKSin Oy:n asiakaspalveluun.

Helppokäyttöisen Turvapostin kautta voi ladata ja välittää hallussasi olevia potilastietoja (kuvia ja dokumentteja) tietoturvallisesti meille. Katso linkki ja ohjeet Turvapostin käyttöön Yhteystieto-sivullamme. Asiakaspalvelumme neuvoo tarvittaessa Turvapostin käytössä.

Kun olemme saaneet tarvittavat dokumentit ja kuvat välitämme Second Opinion-kyselyn sopivalle asiantuntijalle, joka antaa vastauksensa tapauksesta riippuen 1-2 viikon aikana. On mahdollista, että vastaus edellyttää useamman lääkärin mielipidettä, jolloin vahvistamme lääkäreiden määrän ja palvelun hinnan etukäteen.

HINNAT

 

Second Opinion hintatiedot