Potilaspalaute

Mittaamme jatkuvasti potilademme tyytyväisyyttä. Lähetämme kaikille vastaanotoillamme käyneille ja hoidossamme olleille potilaillemme, jonka vastaukset auttavat meitä kehittämään palveluamme.

Vuoden 2019 ensimmäisen neljänneksen asiakaspalautteen tuloksia:

91 % oli vastaanottotoimintaan erittäin tyytyväinen tai tyytyväinen
94 % suosittelisi hoitoa omaiselleen tai tuttavalleen.

Potilaiden sanallista palautetta

Hienoa, että on tällaista palvelua, jossa saa yliopistosairaalan lääkärit käyttöönsä. Pääsin huippuajassa hoitoon”.

Potilas, Suomi 2019

“Loistava palvelu, mahdollisuus päästä parhaan asiantuntijan vastaanotolle”

Potilas, Suomi 2019

Tulen jatkossakin käyttämään teidän palveluja. En ole koskaan saanut yhtä ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Kiitos ajanvarausihmisille, hoitajille ja lääkäreille”

Potilas, Suomi 2019

Teemu Kinnari on ammattitaitoinen lääkäri, joka kuuntelee potilaswta keskeyttämättä, erittäin hyvä diagnosoimaan nimenomaan kokonaisuutta, eikä vain pientä osa-aluetta. Voin lämpimästi suositella“.

Potilas, Suomi 2019

”Jos kaikki lääkäri käynnit olisivat yhtä lämpöisiä, asiantuntevia ja asiakasta huomioivia kuin käyntini, niin maailma olisi parempi paikka olla.”

Potilas, Suomi 2/2018

Saamani hoitotoimenpide kolmoishermosärkyyn erinomaisesti suunnitelman mukaan, ja pitkään kärsimäni kivut loppuivat heti toimenpiteeseen. Sairaalan huoneissa olisin kaivannut hieman enemmän yksityisyyttä. Asiantuntijahenkilöstöön ja heidän osaamiseensa olen erittäin tyytyväinen.”

Potilas, Suomi 2/2018

Olen kehunut ja kiittänyt kaikille tutuille ja tuntemattomille toimintaanne! Pelastitte henkeni! En voi kyllin kiittää Mika Niemelää, joka oli ensimmäinen lääkäri elämäni aikana, joka oikeasti kuunteli minua. Ja ilmeisen aiheellisesti. En ole todellakaan varakas ihminen, mutta ne rahat mitkä laitoin siihen tapaamiseen, vetävät vielä tänäänkin sanattomaksi…. Ja miten hän ohjasikaan minut sitten aivan loistavan kirurgin käsiin…. KIITOS!!! <3″

HYKSin Oy:n kautta on mahdollisuus saada maailmanluokan asiantuntemukseen perustuvaa hoitoa. Eikä hintakaan ole kohtuuton”

Arto, Suomi