Syöpätaudit

Tervetuloa hyvään hoitoon!

Tarjoamme sinulle tai läheisellesi kansainvälisesti arvostetun HUSin Syöpäkeskuksen vastaanotto- ja hoitopalveluita. Syöpäkeskus on alallaan Suomen suurin ja yksi EU:n alueen suurimmista. Se sai 2014 ensimmäisen pohjoismaisena syöpäkeskuksena eurooppalaisen syöpäorganisaation OECI:n korkeimman mahdollisen statuksen “Comprehensive Cancer Centre” osoituksena hoidon erityisen korkeasta laadusta hoitoketjun alusta loppuun saakka.

syöpätaudit, onkologia, onkologi, syöpä
Syöpälääkärit Leila Vaalavirta ja Petteri Hervonen ottavat potilaita vastaan HYKSin yksityissairaalassa

Syövän hoito on moniammatillista yhteistyötä. Syöpäkeskuksessa on eri syöpien hoitoihin ja tutkimukseen keskittyvät erityiset tuumoritiimit ja asiantuntijat.

Syöpälääkärimme vastaavat kysymyksiin ja konsultaatioihin nopeasti ja ohjaavat potilaan tiedot tarvittaessa moniammatillisen asiantuntijaryhmän käsiteltäväksi parhaimman mahdollisen hoitopäätöksen muodostamiseksi.

Syöpäkeskuksen asiantuntijat toimivat keskeisessä roolissa syövän hoidossa vastaten hoitojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Syövän hoitomenetelmiin kuuluvat sädehoito, lääkehoito ja kirurginen hoito.

Syöpälääkäreiden vastaanottopalvelut

Tarjoamme syöpälääkäreiden vastaanottopalveluita. Syöpälääkärin vastaanotolle voit hakeutua, mikäli epäilet syöpää tai sinulla on diagnosoitu syöpä. Lääkärin vastaanotolle voi hakeutua keskustelemaan syöpähoidoista tai jatkohoidosta. Kauttamme voit hakea myös toisen lääkärin arvion (second opinion) hoidostasi.

Tuotamme vastaanottoja yli 16-vuotiaille potilaille. Erityisasiantuntemuksemme ansiosta voimme tarjota useimpien kasvainsairauksien asiantuntemusta.

Ensivastaanoton kesto on 60 minuuttia. Tilanteeseen huolellinen perehtyminen sekä yksilöllisen hoitosuunnitelman laatiminen vie aikaa, jonka vuoksi ensikäynnistä laskutetaan 90 minuutin vastaanottokäynnin mukaan.

Sädehoito

Tarjoamme rinta-, keuhko- ja eturauhassyövän sekä pahanlaatuisten aivokasvainten sädehoitoa.
Lisätietoa rinta- ja keuhkosyövän sädehoidosta ja hoitojen hinnoista löydät linkistä tämän sivun vasemmassa laidassa tai alhaalla.

Vastaanotolle, kuinka toimin?

Voit varata ajan valitsemasi asiantuntijan vastaanotolle joko nettiajanvarauksen kautta tai ottamalla yhteyden Asiakaspalveluun (arkisin 9-15) puh. 010 328 1900.

Mikäli sinulla on aikaisempia tutkimustuloksia, niin pyydämme lähettämään ne ennen ensimmäistä vastaanottoa turvapostilla, FAXilla 09 454 4104 tai postitse. Yhteystiedot.