Korva-, nenä- ja kurkkutaudit – pään ja kaulan kirurgia

Koronavirusepidemiasta johtuen palvelutarjontamme on tällä hetkellä supistettua.
Tarjoamme rajoitetun määrän vastaanottoja (myös puhelin- ja etävastaanottoja) sekä vastaanotoilla tehtäviä pientoimenpiteitä. Tiedustele lisää asiakaspalvelustamme 010 328 1900

*   *   *

Tervetuloa hyvään hoitoon. Korva-, nenä- ja kurkkutautien yksikössä tarjoamme erityisosaamista moniin vaativiin ongelmiin.

Tutkimme ja hoidamme aikuis- ja lapsipotilaita, joilla on korviin, nenään ja sen sivuonteloihin, suuhun, nieluun, kurkunpäähän, kaulaan tai ääneen kohdistuvia, erikoisasiantuntemusta edellyttäviä ongelmia. Erikoislääkäreidemme vastaanotoille voit hakeutua myös ilman lähetettä.

 

Korvien sairaudet

Korvien erityisongelmat ovat tyypillisesti joko tulehdusperäisiä tai liittyvät sisäkorvan toiminnan heikkenemiseen tai häiriöihin. Hoidamme huonokuuloisuutta, tinnitusta ja huimausta.

Teemme myös kuulonparannusleikkauksia, sisäkorvaimplantaatioita sekä kroonisen korvatulehduksen ja kartiolisäkkeen leikkauksia.

Nenän ja nenän sivuonteloiden sairaudet

Hoidamme nenän ja sivuon­te­loiden tuleh­duksia ja kasvaimia, nenän tukkoisuutta, sekä nenän rakenteellisia ja ulkonäöllisiä ongelmia.  Teemme erilaisia nenän sivuon­te­loihin liittyviä toimenpiteitä aina pienistä leikkauksista vaativiin navigaat­to­ria­vus­teisiin leikkauksiin sekä eriasteisia rakenteellisia korjausleikkauksia.

Tutustu tarkemmin seuraaviin palveluihimme:

Tuotamme myös muita korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoisalaan kuuluvia palveluita.

Pään- ja kaulan alueen kasvaimet

Teemme hyvän- ja pahanlaatuisten pään ja kaulan alueen ja kallonpohjakasvainten leikkauksia. Lue lisää myös seuraavista palveluistamme:

Sylkirauhasten sairaudet

Teemme sylkirauhasleikkauksia ja sylkirauhasten tähystystoimenpiteitä.

Kurkunpään sairaudet

Hoidamme käheyttä, äänihuulihalvauksia sekä äänihuulen kasvaimia.

Äänen tuottoon liittyvät ongelmat

Äänen tuottoon, puheeseen ja nielemiseen liittyvistä tutkimus- ja hoitopalveluista kerromme lisää Ääniklinikan sivuilla.

Muut hoidot

Tuotamme myös muita korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoisalaan liittyviä hoitoja.
Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme.

Lääkärimme erikoisaloittain näet tästä.

Tutkimuksiin tai hoitoon, kuinka toimin?

Tiedustele hoitoa tai varaa aika HYKSin yksityis­sai­raalan Asiakas­pal­ve­lusta puheli­mitse, Turva­pos­titse tai nettia­jan­va­rauksen kautta ks. yhteys­tie­tomme tästä.

 

Hinta alk. 8730-10890 €

Nenän väliseinän ja ulkonenän korjausleikkaus

Hoidamme nenän ja sivuonteloiden tulehduksia ja teemme laajaa ja vaativaa navigaattoriavusteista nenän sivuontelokirurgiaa sekä nenän- ja nenän sivuonteloiden hyvän- ja pahanlaatuisten kasvaimien kirurgista hoitoa. Lue lisää