Korva-, nenä- ja kurkkutaudit – pään ja kaulan kirurgia

Tutkimme ja hoidamme potilaita, joilla on korviin, nenään ja sen sivuonteloihin, suuhun, nieluun, kurkunpäähän tai kaulaan kohdistuvia erikoisasiantuntemusta edellyttäviä ongelmia.

Klinikallamme hoidetaan sekä lapsi- että aikuispotilaita.

Korvien sairaudet

Korvien erityisongelmat ovat tyypillisesti joko tulehdusperäisiä tai liittyvät sisäkorvan toiminnan heikkenemiseen tai häiriöihin. Hoidamme huonokuuloisuutta, tinnitusta ja huimausta. Teemme kuulonparannusleikkauksia, sisäkorvaimplantaatioita sekä kroonisen korvatulehduksen ja kartiolisäkkeen leikkauksia.

Nenän ja nenän sivuonteloiden sairaudet

Hoidamme nenän ja sivuon­te­loiden tuleh­duksia ja kasvaimia, nenän tukkoisuutta, sekä nenän rakenteellisia ja ulkonäöllisiä ongelmia.  Teemme erilaisia nenän sivuon­te­loihin liittyviä toimenpiteitä aina pienistä leikkauksista vaativiin navigaat­to­ria­vus­teisiin leikkauksiin sekä eriasteisia rakenteellisia korjausleikkauksia.

Tutustu tarkemmin seuraavaan palveluumme:

Tuotamme myös muita korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoisalaan kuuluvia palveluita.

Pään- ja kaulan alueen kasvaimet

Teemme hyvän- ja pahanlaatuisten pään ja kaulan alueen ja kallonpohjakasvainten leikkauksia. Lue lisää myös seuraavista palveluistamme:

Sylkirauhasten sairaudet

Teemme sylkirauhasleikkauksia ja sylkirauhasten tähystystoimenpiteitä.

Kasvohalvausoireet

Tutustu tarkemmin seuraavaan palveluumme:

Kurkunpään sairaudet

Hoidamme käheyttä, äänihuulihalvauksia sekä äänihuulen kasvaimia.

Tuotamme myös muita korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoisalaan liittyviä hoitoja. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme.

Lääkärimme erikoisaloittain näet tästä.

Äänen tuottoon liittyvät ongelmat

Äänen tuottoon, puheeseen ja nielemiseen liittyvistä tutkimus- ja hoitopalveluista kerromme lisää Ääniklinikan sivuilla.

 

Hinta alk. 8810 €

Nenän väliseinän ja ulkonenän korjausleikkaus

Hoidamme nenän ja sivuonteloiden tulehduksia ja teemme laajaa ja vaativaa navigaattoriavusteista nenän sivuontelokirurgiaa sekä nenän- ja nenän sivuonteloiden hyvän- ja pahanlaatuisten kasvaimien kirurgista hoitoa. Lue lisää