Gastroenterologinen kirurgia

Koronavirusepidemiasta johtuen palvelutarjontamme on tällä hetkellä supistettua.
Tarjoamme rajoitetun määrän vastaanottoja (myös puhelin- ja etävastaanottoja) sekä vastaanotoilla tehtäviä pientoimenpiteitä. Tiedustele lisää asiakaspalvelustamme 010 328
                                                                          *   *   *

Gastroenterologisessa eli vatsaelinkirurgiassa tutkitaan ja hoidetaan ruoansulatuskanavan kirurgisesti hoidettavia sairauksia.

Vatsaelinkirurgian alaan kuuluu useiden mahasuolikanavan syöpien leikkaushoito. Erikoisalalla hoidetaan myös ei-kirurgisesti muutamia sairauksia, esimerkiksi haimatulehdusta.

Joitakin ruoansulatuskanavan ei-kirurgisesti hoidettavia sairauksia kuten refluksisairautta, mahahaavaa ja suoliston tulehduksellisia sairauksia hoitavat sekä vatsaelinkirurgit että sisätautigastroenterologit, usein yhteistyössä.

HYKSin Oy:n hoitoina tarjoamme sappi- ja tyräleikkauksia, suolistoleikkauksia ja proktologisia eli peräaukon ja -suolen leikkauksia.

Tällä hetkellä emme valitettavasti tuota mahalaukun ja haiman kasvainten leikkaushoitoja.

Tutkimuksiin tai hoitoon, kuinka toimin?

Tiedustele hoitoa tai varaa aika HYKSin yksityis­sai­raalan Asiakas­pal­ve­lusta puheli­mitse, Turva­pos­titse tai nettia­jan­va­rauksen kautta ks. yhteys­tie­tomme tästä.

Tuotamme myös muita gastroenterologiseen kirurgiaan liittyviä hoitoja. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme.

Lääkärimme erikoisaloittain näet tästä.