Endokriininen kirurgia

Endokriininen kirurgia on erikoisala, joka tutkii ja hoitaa hormoneja tuottavien elinten sairauksia. Sairaudet voivat johtua hormonien liikatuotannosta tai niiden puutteesta, lisäksi hormoneja tuottavissa kudoksissa voi ilmetä sekä hyvän- että pahanlaatuisia kasvaimia. Olemme erikoistuneet hormoneja tuottavien elinten kirurgiseen hoitoon.

Asiantuntijamme toimivat yhteistyössä endokrinologiaan erikoistuneiden sisätautilääkäreiden kanssa, jotta tarvittava hoito voidaan suunnitella ja toteuttaa kokonaisvaltaisesti parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Potilaat saavat turvallisen leikkaushoidon lisäksi asiantuntevan kannanoton tarvittaviin hormonikorvaushoitoihin.

Matkailijan dialyysihoito
Tuotamme yksittäisiä dialyysi- eli keinomunuaishoitoja kroonisista munuais- tai aineenvaihduntasairauksista kärsiville henkilöille. Palvelut sopivat erityisesti Suomessa väliaikaisesti oleskeleville tai vieraileville dialyysipotilaille. Lisätietoja nefrologian esittelysivulla.

Alla olevien linkkien kautta löydät lisätietoa endokriinisen kirurgian erikoisalaan kuuluvista palveluistamme. Tuotamme myös muita tähän erikoisalaan liittyviä palveluita.

Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme.