Ääniklinikka

Ääniklinikan asiantuntijat auttavat silloin, kun ongelmasi liittyvät äänen tuottoon, puheeseen tai nielemiseen. Klinikalla työskentelevät ammattilaiset ovat kokeneita äänen tutkimisen, hoidon ja kuntouttamisen ammattilaisia. Potilaanamme voit luottaa saavasi parasta mahdollista apua ja uusinta tietoa ongelmasi hoitoon.

Ääniklinikan asiantuntijat ovat HUS:n kokeneita ammattilaisia, jotka hoitavat yksityispotilaita virka-ajan ulkopuolella hyödyntämällä HUS:n vapaita tiloja ja laitteita.

Toimimme kahdessa paikassa Helsingissä: Foniatrian poliklinikalla HUS:n Silmä-korvasairaalassa Meilahdessa sekä HUS:n Kirurgisessa sairaalassa Kasarmikadulla. Aikaa varatessasi saat selvät ohjeet siitä, missä hoitosi tapahtuu.

Miksi hakeutua yksityisesti yliopistosairaalan Ääniklinikalle?

Yliopistosairaalatasoisessa hoidossa on useita potilasta hyödyttäviä etuja. Koska sairaalan asiantuntijat tekevät myös tieteellistä tutkimustyötä, on luonnollista, että sairaalassa päästään hyödyntämään uusimpia, tutkittuja hoitomenetelmiä ensimmäisten joukossa. Asiantuntijamme osallistuminen kotimaisiin ja kansainvälisiin koulutuksiin pitää myös alan uusimman tietotaidon ajan tasalla. Yliopistosairaaloihin keskitetään kaikkein vaativin hoito maassamme. Tämä edellyttää sairaaloiden tutkimus- ja hoitolaitekannan pitämistä korkealla ja uudenaikaisella tasolla. Tästä hyötyvät kaikki sairaalan potilaat niin julkisen terveydenhuollon kuin yksityisestikin hoitoon hakeutuvat.