HYKSin yksityissairaala

HYKSin Oy tuottaa yliopistosairaalatasoisia palveluita yksityisesti suomalaisille ja ulkomaalaisille potilaille. Hoitoon voi hakeutua kuka tahansa, erillistä lähetettä ei tarvita.

Potilaitamme hoitavat HUS Helsingin yliopistollisen sairaalan kokeneet ammattilaiset virka-aikansa ulkopuolella. Tuotamme palvelut HUSin sairaaloissa hyödyntämällä vapaana olevia tiloja ja laitteita.

Potilaamme hyötyvät yliopistosairaalan erikoisosaamisesta, uusimmista tutkituista hoitomenetelmistä ja edistyksellisistä hoitoteknologiasta. Lue lisää palveluistamme.

HUS – huippuluokan hoitoa myös kansainvälisellä tasolla

HUS koostuu 23 sairaalasta Helsingin ja Uudenmaan alueella.  HUS on Euroopan johtavia ja suurimpia sairaaloita. Kansainvälistä huippuluokkaa olevat hoitotulokset ovat seurausta aktiivisesta lääketieteellisestä tutkimustyöstä ja sen nopeasta käyttöönotosta hoitotyössä sekä pitkälle erikoistuneista ja kokeneista ammattilaisista.

Toiminnan mittakaava edesauttaa arvokkaan lääketieteellisen tietotaidon kertymistä. Sairaalassa hoidetaan yli puoli miljoonaa potilasta, tehdään 100 000 kirurgista toimenpidettä ja synnytetään 20 000 vauvaa vuosittain.

Omistaja

HYKSin Oy:n omistajaa HUS.

HYKSin Oy:n avulla HUS pystyy tarjoamaan palvelujaan joustavasti alati muuttuvilla terveydenhoitomarkkinoilla, kanavoimaan ulkomaista terveysturismia Suomeen, tarjoamaan mielenkiintoista lisätyötä henkilöstölleen sekä parantamaan tilojen ja laitteidensa käyttöastetta.

Asiakkaat

HYKSin Oy:n asiakkaina ovat kotimaisten ja kansainvälisten yksityishenkilöiden lisäksi vakuutusyhtiöt, sairauskassat sekä valtiot. Yhtiömme palveluista suuri osa kohdistuu kansainvälisille markkinoille.

Yrityksemme arvot

Yrityksemme toiminta perustuu kolmen arvon pohjalle, joita noudatetaan kaikessa toiminnassamme:

1. Yhteistyöllä huipputuloksiin

Onnistumme yhdessä avoimuuden, luottamuksen, osaamisen ja verkostoitumisen avulla.

2. Tahto toimia edelläkävijänä

Toimimme innovatiivisesti asiakkaidemme parhaaksi ja käytämme hyväksi tulevaisuuden mahdollisuudet.

3. Arvostamme asiakkaitamme ja toisiamme

Kohtelemme potilaita, muita asiakkaita, kumppaneita ja työtovereita oikeudenmukaisesti, vastuullisesti ja suvaitsevaisesti. Noudatamme yhteisiä pelisääntöjä – sovimme, miten toimimme ja toimimme, miten olemme sopineet. Kannamme vastuumme ympäristöstä. Huolehdimme siitä, että toiminta on kannattavaa.

Palvelut

Tarjoamme palveluita yli 20 eri erikoisalalla. Olemme keskittyneet ensisijassa sellaisiin erikoissairaanhoidon palveluihin, joita ei Suomessa eikä Euroopassakaan laajalti yksityisesti tuoteta. Täydennämme täten muun yksityissektorin tarjontaa. Tutustu tarkemmin hoitopalveluihimme.