Katja Tenhovirta

Terveystieteiden maisteri
Sairaanhoitaja, kätilö, psykoterapeutti

Kielitaito:

Suomi

Toimipaikka:

Psykiatriakeskus, Välskärinkatu 12, Helsinki

Tervetuloa vastaanotolleni

Tervetuloa vastaanotolleni. Minulle voit varata ajan nettiajanvarauksen kautta tai tiedustella sitä puhelimitse asiakaspalvelun kautta. Hoidan perheitä, kaikenikäiset perheenjäsenet ovat tervetulleita vastaanotolleni, alaikäiset aikuisen perheenjäsenen kanssa.

Erityisosaamiseni

Olen syömishäiriöihin, sekä erilaisiin riippuvuus- ja parissuhdeongelmiin erikoistunutperhe- ja pariterapiaan erikoistunut sairaanhoitaja ja psykoterapeutti. Annan perheterapiaa mm. syömishäiriöihin ja erilaisiin riippuvuusongelmiin. Erityisosaamistani ovat myös ylisukupolviset perhe-, pari- ja yksilöterapiat.

Olet tervetullut vastaanotolleni, mikäli koet tarvetta muutokseen elämässäsi. Olet voinut kokea elämäsi merkityksettömäksi, yksinäiseksi tai kaipaat vain näköaloja työhösi tai ihmissuhteisiisi.

Olen myös käytettävissäsi, mikäli sinä tai läheisesi kärsitte riippuvuuksista tai syömishäiriöistä. Sinun ja perheesi tilanne huomioiden teemme yhdessä suunnitelman hoitoosi, jotta kokemasi kärsimys lievittyy ja suhteesi Sinulle tärkeisiin ihmisiin paranee.

Vastaanotolleni olet tervetullut yksin tai läheisesi kanssa. Myös lapset ovat tervetulleita.

Erityisosaamiseni

Minulla on kokemusta syömishäiriötä sairastavien nuorten perheterapiasta. Samoin pariterapiasta toisen sairastaessa syömishäiriötä.

Hoidan myös perheitä ja pareja, joissa perheenjäsen kärsii riippuvuusongelmista, kuten päihteet, pelaaminen, rahapeli tai seksi. Hoidan myös raskauden aikana ilmeneviä parisuhdeongelmia.

Teen lyhytterapioita 10-20 kertaa sekä pitkiä ylisukupolvisia traumaterapioita, liittyen muun muassa riippuvuus- ja syömisongelmiin.

Työskentelytapani on dialoginen, systeeminen ja integratiivinen.

Koulutukseni

Olen koulutukseltani psykoterapeutti, perhe- ja pariterapiakouluttaja Terveystieteiden maisteri, sairaanhoitaja ja kätilö.  Olen kouluttautunut myös nuoren anoreksiaa sairastavan potilaan perhehoitotyöhön.