Asiantuntijat

  • Tyhjennä valinnat

Satu Suihko

LT, dosentti

Kardiologian erikoislääkäri

Tervetuloa vastaanotolleni. Otan vastaan yleiskardiologisia potilaita. Tutkin ja hoidan erityisesti sydämen läppävikoja ja vajaatoimintaa.

Sinikka Suominen

LT, dosentti

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Hoidan plastiikkakirurgisia lapsi- ja aikuispotilaita. Potilaani ongelmana voi olla esimerkiksi kasvohermohalvaus, lymfödeema (imunesteturvotus) tai hänellä voi olla tarvetta rinnan korjaavalle kirurgialle.

Ilpo Suvitaival

Psykologi

Vastaanotolleni ovat tervetulleita yli 15-vuotiaat esimerkiksi masennuksesta, itsetunto-ongelmista tai persoonallisuushäiriöistä kärsivät henkilöt. Autan asiakasta, joka haluaa oppia tuntemaan itseään ja omaa sisäistä maailmaansa. Tämän ymmärryksen kautta hän saa käsittelykeinoja oman sisäisen maailmansa hallintaan.

Tanja Svirskis

LT, lääkärikouluttajan erityispätevyys

Psykiatrian erikoislääkäri

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki yli 13-vuotiaat potilaat. Hoidan kaikenlaisia psykiatrisia ongelmia. Tyypillisiä ongelmia potilaillani on mm. psykoosiin viittaavat ennakko-oireet, psykoosit, skitsofrenia, kaksisuuntainen mielialahäiriö, skitsoaffektiivinen häiriö, krooninen kipu, pakko-oireinen häiriö (OCD) ja ADHD.

Lue lisää

Erkki Tukiainen

LKT, Plastiikkakirurgian professori

Plastiikkakirurgian ja ortopedian erikoislääkäri

Hoidan niin lapsi- kuin aikuispotilaitakin. Erityisosaamistani ovat pehmytkudoskasvaimet, avomurtumat ja niiden jälkitilat, rintakehän ja vatsanpeitteiden korjaukset sekä luuinfektiot.

Annukka Uusitalo

LT

Neurologian erikoislääkäri

Hoidan yli 16-vuotiaita neurologisia potilaita. Erityisosaamistani ovat MS-tauti, epilepsia, migreeni ja neurologiset harvinaissairaudet. Varaa ensikäynnille 60 min. aika.

Leila Vaalavirta

LT, dosentti

Syöpätautien ja sädehoidon erikoislääkäri

Hoidan kaikenikäisiä syöpäpotilaita. Suunnittelen ja annan sädehoitoa.

Lue lisää

Seija Vento

LKT

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri

Tervetuloa vastaanotolleni. Aikuispotilaitteni tyyypillisenä ongelmana: krooninen poskiontelotulehdus, nenäpolyyppi tai huonontunut hajuaisti.

Kim Vettenranta

LKT, professori

Soluterapia ja verensiirtolääketiede
HY, HYKS, SPRV

Olen erikoistunut lasten veri- ja syöpätautien hoitoon.

Eero Waris

LT, käsikirurgian dosentti

Käsikirurgian erikoislääkäri

Hoidan ranteen ja käden ongelmia. Vastaanotolleni ovat tervetulleita niin käsikirurgiset lapsi- kuin aikuispotilaatkin.

Tuija Ylä-Kotola

LT

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Hoidan niin lapsi- kuin aikuispotilaitakin. Erityisosaamistani on ihosyövän hoito, kasvohermohalvauspotilaiden kirurgisen hoidon arvio sekä rintojen korjausleikkausarviot.

Leena-Maija Aaltonen

LT, dosentti

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri

Clas-Göran af Björkesten

LT

Gastroenterologian erikoislääkäri

Hoidan gastroenterologisia aikuispotilaita (yli 16 vuotiaita). Tyypillisiä ongelmia potilaillani ovat erilaiset ruoansulatuskanavan oireet kuten vatsakipu tai ongelmallinen suolen toiminta.

Laura Alanen

Psykologi

Psykologi

Hoidan lapsia, nuoria ja aikuistuvia potilaita suunnilleen ikävälillä 10-25 vuotta. Työskentelen potilaiden kanssa, joilla on haasteita toimia mielekkäällä ja tyydyttävällä tavalla ympäristössään. Haasteet voivat näkyä esimerkiksi koulunkäynnissä tai opinnoissa, perhe- tai ikätoverisuhteissa, itsetunnossa, mielialassa tai kyvyssä säädellä omaa käytöstä.

Lue lisää