Asiantuntijat

  • Tyhjennä valinnat

Eeva Dunderfelt-Lövegren

Psykoterapeutti (ET)

Neuropsykologi

Vastaanotolleni ovat tervetulleita yli 16-vuotiaat potilaat. Tutkin tiedonkäsittelytoimintoja ja tunne-elämän tai käyttäytymisen muutoksia. Tyypillisesti vastaanotolleni tullaan lääkärin lähettämänä.

Lue lisää

Eero-Matti Gummerus

Psykologi, psykoterapeuttikoulutuksessa

Vastaanotolleni ovat tervetulleita yli 16-vuotiaat potilaat ja puoleeni voi kääntyä kaikenlaisissa mieltä
koettelevissa ja ahdistavissa tilanteissa. Tarjoan apua erityisesti tilanteisiin, jossa potilaani miettii onko ja millainen terveydenhuollon ammattilaisen apu tarpeen.

Lue lisää

Katarina Meskanen

PsM, psykologi, kliinisen mielenterveyspsykologian täydennyskoulutus

Tervetuloa vastaanotolleni. Hoidan kaikkia yli 13-vuotiaita potilaita eli nuoria ja aikuisia, joilla on syömishäiriöitä ja painonhallintaan liittyviä ongelmia.

Lue lisää

Svetlana Oshukova

LT

Psykiatrian ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki yli 13-vuotiaat potilaat. Hoidan kaikenlaisia aikuisten ja nuorten mielenterveysongelmia.

Kaisu Paulanto

Neuropsykologian erikoispsykologi (PsL)

Kliininen mielenterveyspsykologia
Työnohjaaja-pätevyys (TOHJ)

Teen neuropsykologisia arvioita viittomakielisille aikuis- ja lapsipotilaille.

Anne Smedberg

Kelan vaativan erityistason (VET) pätevyys ja neuropsykologian työnohjaaja.

Neuropsykologian erikoispsykologi, psykologian lisensiaatti

Vastaanotolleni ovat tervetulleet alle 16-vuotiaat. Olen erikoistunut lasten neurologisten tai kehityksellisten erityisvaikeuksien ja oppimisvaikeuksien arviointiin ja kuntoutukseen.

Ilpo Suvitaival

Psykologi

Vastaanotolleni ovat tervetulleita yli 15-vuotiaat esimerkiksi masennuksesta, itsetunto-ongelmista tai persoonallisuushäiriöistä kärsivät henkilöt. Autan asiakasta, joka haluaa oppia tuntemaan itseään ja omaa sisäistä maailmaansa. Tämän ymmärryksen kautta hän saa käsittelykeinoja oman sisäisen maailmansa hallintaan.

Tanja Svirskis

LT, lääkärikouluttajan erityispätevyys

Psykiatrian erikoislääkäri

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki yli 13-vuotiaat potilaat. Hoidan kaikenlaisia psykiatrisia ongelmia. Tyypillisiä ongelmia potilaillani on mm. psykoosiin viittaavat ennakko-oireet, psykoosit, skitsofrenia, kaksisuuntainen mielialahäiriö, skitsoaffektiivinen häiriö, krooninen kipu, pakko-oireinen häiriö (OCD) ja ADHD.

Lue lisää

Laura Alanen

Psykologi

Psykologi

Hoidan lapsia, nuoria ja aikuistuvia potilaita suunnilleen ikävälillä 10-25 vuotta. Työskentelen potilaiden kanssa, joilla on haasteita toimia mielekkäällä ja tyydyttävällä tavalla ympäristössään. Haasteet voivat näkyä esimerkiksi koulunkäynnissä tai opinnoissa, perhe- tai ikätoverisuhteissa, itsetunnossa, mielialassa tai kyvyssä säädellä omaa käytöstä.

Lue lisää

Monica Ålgars

Filosofian tohtori

Psykologi

Hoidan yli 16-vuotiaita potilaita. Tyypillisellä potillaallani on syömishäiriöitä, kehonkuvaongelmia, masennusta ja ahdistusta.

Mari Honkasalo

LL

psykiatrian erikoislääkäri, kognitiivinen psykoterapeutti

Hoidan aikuisikäisiä, yli 18-vuotiaita potilaita. Tarvittaessa hoitoon voi osallistua myös perhe ja läheiset. Hoidan kaikenlaisia psykiatrisia ongelmia, mukaanlukien psykoosisairaudet ja ensipsykoosit, sekä potilaita, joilla on mahdollisesti psykoosin ennakko-oireita. Palveluihini kuuluvat myös psykoterapia-arvioiden tekeminen, työkyvyn arviot ja tarvittavien lausuntojen laadinta.

Lue lisää

Viivi Naapi

Psykologi

Hoidan lapsia ja nuoria (ikähaitari noin 10-20 vuotta). Teen erityisesti psykologisia tutkimuksia ja arvioita potilaani tilanteesta jatkohoitotarpeen selvittämiseksi.