Asiantuntijat

  • Tyhjennä valinnat

Perttu Arkkila

LT, dosentti

Gastroenterologian erikoislääkäri

Vastaanotolleni ovat tervetulleita yli 16-vuotiaat potilaat. Potilaitteni tyypillisiä ongelmia ovat pitkittyneet vatsavaivat, keliakia, tulehduksellinen suolistosairaus tai maksasairaus.

Lue lisää

Ahmed Geneid

LT, dosentti

Korva-, nenä- ja kurkkutautien sekä foniatrian erikoislääkäri

Hoidan niin lapsi- kuin aikuispotilaitakin. Tyypillisiä ongelmia potilaillani ovat nielun ja kurkun alueen, kuorsaus sekä puheäänen ja nielemisen vaivat.

Lue lisää

Eero-Matti Gummerus

Psykologi, psykoterapeuttikoulutuksessa

Vastaanotolleni ovat tervetulleita yli 16-vuotiaat potilaat ja puoleeni voi kääntyä kaikenlaisissa mieltä
koettelevissa ja ahdistavissa tilanteissa. Tarjoan apua erityisesti tilanteisiin, jossa potilaani miettii onko ja millainen terveydenhuollon ammattilaisen apu tarpeen.

Lue lisää

Sari Hammarén-Malmi

LT

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri

Vastaanotolleni ovat tervetulleita niin lapsi- kuin aikuispotilaatkin. Erityisosaamistani ovat nenän väliseinän, ulkonenän ja nenän sivuonteloiden ongelmien tutkiminen ja hoito. Sen lisäksi hoidan kuorsaus- ja korvatulehduspotilaita ja teen korvien putkituksia, kita- ja nielurisojen poistoja, kireän kielijänteen korjausleikkauksia sekä muita korvien, nenän ja suun pientoimenpiteitä.

Jukka Harju

LT

Gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri

Hoidan gastrokirurgisia aikuispotilaita. Tyypillisiä vaivoja potilaillani ovat sappi- ja tyrävaivat.

Petteri Hervonen

LT, Osastonylilääkäri

Syöpätautien erikoislääkäri

Tervetuloa vastaanotolleni. Hoidan aikuisia syöpäpotilaita. Erityisosaamisaluettani on urologisten syöpien hoidon suunnittelu ja lääkehoidot.

Lue lisää
Kristiina Järvinen

Kristiina Järvinen

LT

Sisätautien ja kardiologian erikoislääkäri

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki yleiskardiologiset aikuispotilaat. Hoidan myös sisätautien alaan kuuluvia ongelmia kuten verenpaine.

Lue lisää

Atte Karppinen

LT

Neurokirurgian erikoislääkäri

Hoidan sekä lapsi- että aikuispotilaita. Minulla ei ole vastaanottoa, mutta toimenpiteitäni voi tiedustella puhelimitse ajanvarauksesta. Erityisosaamistani ovat mm. likvorkierronhäiriöt, aivolisäkekasvaimet ja Chiari 1 malformaatio.

Teemu Kinnari

Dosentti, LKT

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri

Hoidan niin lapsi- kuin aikuispotilaitakin. Tyypillisiä ongelmia potilaillani ovat nielun ja kurkun alueen vaivat, kuorsaus sekä puheäänen ja nielemisen vaivat.

Lue lisää

Minna Kylmälä

LT

Kardiologian erikoislääkäri

Hoidan jo hoitosuhteessa olevia potilaitani sekä otan sellaisia uusia potilaita, joille tehdään sydämen ultraäänitutkimus tai perustahdistimen tarkistus.

Aki Laakso

LT, dosentti

Neurokirurgian erikoislääkäri

Hoidan niin lapsi- kuin aikuispotilaitakin. Erityisosaamistani on aivojen ja selkäytimen kasvaimien, aivoversuonisairauksien ja epilepsian neurokirurginen hoito.

Pekka Lahdenne

LKT, dosentti

Lastentautien erikoislääkäri

Tervetuloa vastaanotolleni. Hoidan lapsipotilaita. Erityisosaamisalueeni on lasten nivelreuma.

Mika Laine

LT, dosentti

Kardiologian erikoislääkäri

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kardiologiset aikuispotilaat, joilla on tarvetta sepelvaltimoiden varjoainekuvaukseen tai pallolaajennukseen. Lisäksi teen läppävikojen seurantaa ja TAVI-toimenpiteitä.

Riitta Lassila

LKT, professori

Sisätautien erikoislääkäri

Olen erikoistunut hyytymishäiriöiden hoitoon. Tällä hetkellä en toistaiseksi voi ottaa uusia potilaita.

Patrik Lassus

LT, dosentti

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Vastaanotolleni ovat tervetulleita niin lapsi- kuin aikuispotilaatkin. Erityisosaamistani on kasvojen korjaava kirurgia, suusyöpä, ihosyöpä, kasvovammat ja niiden jälkitilat, arvet ja silmäluomien ongelmat.