Asiantuntijat

  • Tyhjennä valinnat

Pekka Aho

LKT, dosentti

Verisuonikirurgian erikoislääkäri

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki verisuonikirurgiset aikuispotilaat. Erityisosaamistani on erityisesti vatsa-aortan pullistumien tutkimus ja hoito.

Anders Albäck

LKT, verisuonikirurgian dosentti

Verisuonikirurgian erikoislääkäri

Hoidan verisuonikirurgisia aikuispotilaita. Potilaani ongelmana on usein katkokävely tai alaraajan verenkiertovajeesta johtuva leposärky, haava tai kuolio (kriittinen iskemia). Hoidan myös potilaita, joilla on kaulavaltimoahtauma, verisuoniin kasvava syöpä, suonikohjutauti tai jotka tarvitsevat dialyysifistelin munuaissairauden hoidon aloittamiseksi.

Lue lisää

Perttu Arkkila

LT, dosentti

Gastroenterologian erikoislääkäri

Vastaanotolleni ovat tervetulleita yli 16-vuotiaat potilaat. Potilaitteni tyypillisiä ongelmia ovat pitkittyneet vatsavaivat, keliakia, tulehduksellinen suolistosairaus tai maksasairaus.

Eeva Dunderfelt-Lövegren

Psykoterapeutti (ET)

Neuropsykologi

Vastaanotolleni ovat tervetulleita yli 16-vuotiaat potilaat. Tutkin tiedonkäsittelytoimintoja ja tunne-elämän tai käyttäytymisen muutoksia. Tyypillisesti vastaanotolleni tullaan lääkärin lähettämänä.

Lue lisää

Ahmed Geneid

Dosentti, LT

Korva-, nenä- ja kurkkutautien ja foniatrian erikoislääkäri

Tutkin ja hoidan lapsi- ja aikuispotilaita, joilla on laulu- tai puheäänen häiriöitä, nielemisvaikeuksia tai äänihuulten muutoksia.

Lue lisää

Sari Hammarén-Malmi

LT

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri

Vastaanotolleni ovat tervetulleita niin lapsi- kuin aikuispotilaatkin. Erityisosaamistani ovat nenän väliseinän, ulkonenän ja nenän sivuonteloiden ongelmien tutkiminen ja hoito. Sen lisäksi hoidan kuorsaus- ja korvatulehduspotilaita ja teen korvien putkituksia, kita- ja nielurisojen poistoja, kireän kielijänteen korjausleikkauksia sekä muita korvien, nenän ja suun pientoimenpiteitä.

Jukka Harju

LT

Gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri

Hoidan gastrokirurgisia aikuispotilaita. Tyypillisiä vaivoja potilaillani ovat sappi- ja tyrävaivat.

Ritva Hurskainen

LT, dosentti

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset gynekologiset potilaat, joilla voi olla esimerkiksi vuotohäiriöitä tai he tarvitsevat asiantuntijaa ehkäisyasioihin tai hormonihoitoihin.

Kristiina Järvinen

Kristiina Järvinen

LT

Sisätautien ja kardiologian erikoislääkäri

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki yleiskardiologiset aikuispotilaat. Hoidan myös sisätautien alaan kuuluvia ongelmia kuten verenpaine.

Leena Kankaanranta

LL

Syöpätautien ja sädehoidon erikoislääkäri

Vastaanotolleni ovat tervetulleita keskusteluun potilaat, jotka ovat esimerkiksi juuri saaneet syöpädiagnoosin. Myös omaiset voivat tulla mukaan. Toimin vastaanotollani potilaan tukena tarvittaessa koko hoidon ajan sekä sen jälkeen.

Atte Karppinen

LT

Neurokirurgian erikoislääkäri

Hoidan sekä lapsi- että aikuispotilaita. Minulla ei ole vastaanottoa, mutta toimenpiteitäni voi tiedustella puhelimitse ajanvarauksesta. Erityisosaamistani ovat mm. likvorkierronhäiriöt, aivolisäkekasvaimet ja Chiari 1 malformaatio.

Teemu Kinnari

Dosentti, LKT

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri

Hoidan niin lapsi- kuin aikuispotilaitakin. Tyypillisiä ongelmia potilaillani ovat nielun ja kurkun alueen vaivat, kuorsaus sekä puheäänen ja nielemisen vaivat.

Lue lisää

Eero-Matti Koivisto

Psykologi, psykoterapeuttikoulutuksessa

Vastaanotolleni ovat tervetulleita yli 16-vuotiaat potilaat ja puoleeni voi kääntyä kaikenlaisissa mieltä
koettelevissa ja ahdistavissa tilanteissa. Tarjoan apua erityisesti tilanteisiin, jossa potilaani miettii onko ja millainen terveydenhuollon ammattilaisen apu tarpeen.

Lue lisää

Hannu Kuokkanen

LKT, dosentti

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri