Ammattilaisille

HYKSin yksityissairaala tuottaa HUS:n palveluita suomalaisille ja ulkomaalaisille yksityispotilaille. Potilaitamme hoitavat HUS:n kokeneet lääkärit ja muut asiantuntijat virka-ajan ulkopuolella. Palvelut tuotamme HUS:n sairaaloissa hyödyntämällä vapaita tiloja ja laitteita. HYKSin Oy:n omistaa HUS. Lue lisää.

Täydennämme yksityistä palveluntarjontaa tuottamalla sellaisia palveluita, jotka edellyttävät erityisosaamista ja –laitteita ja joita ei ole järkevää tai mahdollista muualla tuottaa. Suomalaiset potilaamme on tyypillisesti sellaisia erikoissairaanhoidon tarpeessa olevia ei-kiireisen hoidon potilaita, jotka eivät halua odottaa hoitoonpääsyä kunnalliseen hoitoon.

Tarjoamme potilaasi hoitoon Suomen suurimman ja monialaisimman sairaalan vastaanotto-, tutkimus*- ja hoitopalveluita kattavasti useilla eri erikoisaloilla. Klikkaa lisätietoa palveluistamme tai hinnoistamme.

*Huom: Tutkimuskapasiteetista johtuen HUS Kuvantamisen radiologiset tutkimuspalvelut ovat tällä hetkellä käytettävissä vain HUSin ja HYKSin Oy:n potilaille, eli yksikössä ei tutkita potilaita ulkopuolelta tulevalla lähetteellä.

Kuinka lähetän potilaan vastaanotolle tai tutkimuksiin?

Lähetysohje ja yhteystiedot